Islamofobi och Rasism

Ännu en folkpartist lämnar sina uppdrag efter avslöjandet om rasistiska åsikter. Detta skriver media. 

Rasismen finns i samhället och det blir lömskare när förtroendevalda sprider sådana åsikter. Ord som ”Zoomalier” och ”Surkurd” är bara några tillmälen som användes av de aktuella politikerna. Jag vet att Folkpartiet ser allvarligt på detta och kommer att vidta åtgärder för att hindra sådant beteende. 

Men dock återstår att göra det som behövs för att minska det hot och den otrygghet som många muslimer och medborgare med utländsk härkomst känner.

Samhället bör ta sitt ansvar och arbetet mot rasismen i alla sina former intensifieras.

Notiser

Liberalismens död?

Liberalismens död?

När liberaler hyllar ett av världens mest diktatoriska länder och stödjer en militär regim så ser det ut som en svart komedi.

 

När militären tog makten i Egypten med uppmuntran från liberaler - eller de som vi trodde var liberaler - fick kuppen välsignelser från diktatorer i närområdet.

 

Liberaler som har i årtal fått stöd både ekonomiskt och moraliskt från västvärlden allierade sig med dessa diktatorer och glömde sina principer.

I efterskenet av det som sker i Egypten bör vi se över det stöd som vi ger.

Välkommen

Hej!

Välkommen, och tack för att du besöker min officiella hemsida. Det är en ära att representera en av de mest mångkulturella städerna i detta fina land, nämligen Göteborg.
Den nya hemsidan kommer att fungera som en online-kontor, hålla väljarna uppdaterad om mitt arbete i Riksdagen. Den nya hemsidan har ett antal nya funktioner, inklusive e-nyheter (registrera dig), politiska pressklipp, undersökningar, och även länkar till min Twitter och Facebook-konton. Alla dessa resurser gör att vi kan hålla kontakten så jag kan tjäna er bättre. Jag hoppas att du tycker webbplatsen är informativ och ett bra sätt att hålla dig uppdaterad och informerad om hur jag arbetar tillsammans med mina moderata kollegor och alliansvänner för att utveckla Sverige.

Blogg

En resa i tid och rum
Waberi
  • Friskoleutredningen
    Friskoleutredningen Alla väntar på besked från friskoleutredningen som leds av Lars Lejonborg. För min del så tycker jag att det bästa som utredningen kan komma med är förslag som inte...