Hat och våld

Expressens avslöjande av ett par av SD:s toppolitikers agerande har varit det mest diskuterade ämnet i landet och varit första nyhet i alla media och fått stor täckning i sociala medier. 

Frågan som, med all rätt, diskuterades mest var uttrycken som användes av toppolitikerna. De avslöjar både deras människosyn och kvinnosyn men jag tror att det som behöver diskuteras också är det ökade rasismen och intoleransen i samhället. SD politikernas agerande är bara yttringar av detta. Deras ideologi är baserat på hat och våld mot alla oliktänkande medborgare. 

Om inte Sören Ismail är svensk och inte tillhör Sverige vem är det då? 

Hoppas nu att även människor som inte är så insatta förstår att SD inte vill bygga ett modernt och rikt Sverige utan vill bara ha ett fascistiskt land där medborgare ska ha munkavle och ska sorteras efter etnicitet och härkomst. 

För min del så fortsätter jag arbetet för ett inkluderande Sverige som älskar alla sina barn.

Notiser

Liberalismens död?

Liberalismens död?

När liberaler hyllar ett av världens mest diktatoriska länder och stödjer en militär regim så ser det ut som en svart komedi.

 

När militären tog makten i Egypten med uppmuntran från liberaler - eller de som vi trodde var liberaler - fick kuppen välsignelser från diktatorer i närområdet.

 

Liberaler som har i årtal fått stöd både ekonomiskt och moraliskt från västvärlden allierade sig med dessa diktatorer och glömde sina principer.

I efterskenet av det som sker i Egypten bör vi se över det stöd som vi ger.

Välkommen

Hej!

Välkommen, och tack för att du besöker min officiella hemsida. Det är en ära att representera en av de mest mångkulturella städerna i detta fina land, nämligen Göteborg.
Den nya hemsidan kommer att fungera som en online-kontor, hålla väljarna uppdaterad om mitt arbete i Riksdagen. Den nya hemsidan har ett antal nya funktioner, inklusive e-nyheter (registrera dig), politiska pressklipp, undersökningar, och även länkar till min Twitter och Facebook-konton. Alla dessa resurser gör att vi kan hålla kontakten så jag kan tjäna er bättre. Jag hoppas att du tycker webbplatsen är informativ och ett bra sätt att hålla dig uppdaterad och informerad om hur jag arbetar tillsammans med mina moderata kollegor och alliansvänner för att utveckla Sverige.

Blogg

En resa i tid och rum
Waberi
  • Friskoleutredningen
    Friskoleutredningen Alla väntar på besked från friskoleutredningen som leds av Lars Lejonborg. För min del så tycker jag att det bästa som utredningen kan komma med är förslag som inte...